<iframe src="https://xarxajove.info/api/embed/mapa-de-valors/noticies/?noticies_pagina=8&categoria=M%27Importa" width="100%" height="400" style="border:0"></iframe>
<iframe src="https://xarxajove.info/api/embed/mapa-de-valors/noticies/?mapa=1&noticies_pagina=8&categoria=M%27Importa" width="100%" height="400" style="border:0"></iframe>
Recerca avançada Recerca simple Eliminar
496 elements trobats
Xarxa JoveVoluntariatOci EducatiuM'Importa

Aprovat l´ I Pla de joventut de la Mancomunitat de l'Interior Terra del Vi

Aprovat l'I Pla de joventut (2022-2025) de la Mancomunitat de l'Interior Terra del Vi.
Veure més
Xarxa JoveOci EducatiuM'Importa

Éxito de participación en el I Fòrum Jove en Enguera

📆 Ayer tuvo lugar esta jornada que sigue las indicaciones del @gvaivaj en materia de participación juvenil. 🗣Dividida la jornada en dos partes, la juventud enguerina debatió en primer lugar sobre aquellos temas que más les interesaba, tales como la #EducaciónSexual, la #formación y salidas profesionales, así como acciones de cómo abordarlas. 🤝Posteriormente, y después de la merienda, se contó con la participación de la la alcaldesa del Enguera, Mª Matilde Marín, y con la concejala del área de juventud, Diana Vila.En esta parte de la sesión, debatieron sobre el municipio y cómo se podía mejorar en algunos aspectos para beneficio de los y las jóvenes. 👌 ¡Muchas gracias por vuestra participación!
Veure més
Xarxa JoveM'Importa

PLA DE FORMACIÓ JOVE 2022: Curs "Educació Emocional i Prevenció del Bullying: Tècniques i Recursos" - Departament de Joventut de la Mancomunitat de la Ribera Alta.

📣 𝗣𝗟𝗔 𝗗𝗘 𝗙𝗢𝗥𝗠𝗔𝗖𝗜Ó 𝗝𝗢𝗩𝗘 𝟮𝟬𝟮𝟮. 🗣 La Xarxa Jove de la Ribera Alta obri la matrícula del curs “𝑬𝒅𝒖𝒄𝒂𝒄𝒊ó 𝑬𝒎𝒐𝒄𝒊𝒐𝒏𝒂𝒍 𝒊 𝑷𝒓𝒆𝒗𝒆𝒏𝒄𝒊ó 𝒅𝒆𝒍 𝑩𝒖𝒍𝒍𝒚𝒊𝒏𝒈: 𝑻è𝒄𝒏𝒊𝒒𝒖𝒆𝒔 𝒊 𝑹𝒆𝒄𝒖𝒓𝒔𝒐𝒔" 🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♂️
Veure més
Xarxa JoveVoluntariatOci EducatiuM'Importa

Eleccions al Consell Municipal d'Infància de Quart de Poblet

El dimecres dia 2 de febrer s'han celebrat les eleccions per a constituir el Consell Municipal d'Infància de Quart de Poblet, amb la finalitat de promoure la participació de la infància i adolescència en els assumptes que els afecten.
Veure més
Xarxa JoveVoluntariatOci EducatiuM'Importa

Curs Monitor i Monitor de Temps Lliure Infantil i Juvenil MASSANASSA'22

Curs MONITORA i MONITOR DE TEMPS LLIURE INFANTIL i JUVENIL (310h), dirigit a joves a partir de 18 anys. Formació oficial acreditada per l'Institut Valencià de la Joventut (IVAJ)
Veure més
Xarxa JoveOci EducatiuM'Importa

Oferta d'oci a Sueca

El Departament de Joventut ha publicat la programació d'oci per al mes de febrer.
Veure més
Xarxa JoveM'Importa

JOOP! JOVE OPORTUNITAT MASSANASSA 2022

JOOP! JOVE OPORTUNITAT MASSANASSA 2022 El programa està dirigit a joves de 16 a 21 anys i donarà inici durant el mes de febrer. L'Ajuntament de Massanassa, a través de l'Àrea de Joventut, s'ha adherit al projecte JOOP de l'Institut Valencià de la Joventut (IVAJ).
Veure més
Xarxa JoveVoluntariatOci EducatiuM'Importa

Inici de inscripció del programa Jove Oportunitat 2022

Ja hem iniciat el procés d'inscripció del programa Jove Oportunitat (JOOP) a Quart de Poblet, que començarà al febrer, un programa de segona oportunitat dirigit a persones joves entre 16 i 21 anys, que no estiguen estudiant o siguen absentistes, i tampoc estiguen treballant.
Veure més
Xarxa JoveM'Importa

La Xarxa Jove de l'IVAJ incorpora la figura de professionals de psicología en els equips de joventut per a treballar la salut mental

*La implantació s'ha iniciat en els municipis més xicotets, a través de les mancomunitats, perquè és on hi ha menys recursos. *Una figura és fonamental davant l'increment de problemes de salut mental entre la joventut.
Veure més