"Conversatori" amb persones defensores dels drets humans - València Defensa

Este programa té com a objectiu oferir un entorn segur a persones defensores de drets humans pertanyents a comunitats, organitzacions i moviments socials que veuen amenaçada la seua vida i integritat per la labor que desenvolupen, i entre les seues accions es compta amb el cicle de "Conversatoris”.

Els "Conversatoris", organitzats per l'IVAJ i l'associació Entreiguales, amb les persones defensores acollides temporalment estan pensats com un espai per a conéixer de primera mà les problemàtiques que afecten les seues regions i la formes com s'organitzen per a defensar i protegir els drets de les dones, joves, del medi ambient i el territori, per a construir col·lectivament xarxes de suport i solidaritat. D'esta manera volem motivar a les persones joves a indagar, qüestionar i reflexionar sobre les formes en les quals les comunitats detecten problemàtiques i s'organitzen per a defensar els seus drets.

Vos conéixer a les persones defensores?

 

Si t'interessa organitzar un "Conversatori" amb les persones defensores emplena este formulari i ens posarem en contacte amb tu

 

https://forms.gle/DoiHPs1BhwGMg3s58
"Conversatori" amb persones defensores dels drets humans - València Defensa