<iframe src="https://www.xarxajove.info/api/embed/mapa-de-valors/noticies/?noticies_pagina=9&categoria=M%27Importa" width="100%" height="400" style="border:0"></iframe>
<iframe src="https://www.xarxajove.info/api/embed/mapa-de-valors/noticies/?mapa=1&noticies_pagina=9&categoria=M%27Importa" width="100%" height="400" style="border:0"></iframe>
Recerca avançada Recerca simple Eliminar
545 elements trobats
Xarxa JoveVoluntariatOci EducatiuM'Importa

Joopers d'Algemesí de ruta

La setmana passada els nostres joopers van visitar varies empreses.
Veure més
Xarxa JoveOci EducatiuM'Importa

Nova Lectura Oberta basada en El Conte de la Criada

Arriba #VeusDeGilead, nova Lectura Oberta basada en El conte de la Criada. Des de l'IVAJ Carnet Jove, i amb la col·laboració de LEA Lectura Abierta, ja estem treballant en una nova lectura transmèdia i gamificada, i ens atrevim amb una obra dura, polèmica, genial: ni més ni menys que El conte de la criada, de l'autora canadenca Margaret Atwood.
Veure més
Xarxa JoveOci EducatiuM'Importa

Moixent Et Beca

Vols aquest estiu complementar la teua formació i al mateix temps guanyar alguns diners? ☀️😊💶 ℹ️ L'Ajuntament de Moixent t'informa del II procediment obert per al foment de l'ocupació mitjançant la concessió de beques. 🏫 "Moixent Et Beca" és l'iniciativa perquè pugues participar i tenir l'experiència de poder estar al sector públic. Un total de 5 beques formen part d'aquest programa: ➡️ 2 en l'àrea Administrativa i Gestió. ➡️ 1 en l'àrea d'Educació/Cultura/Joventut. ➡️ 1 en l'àrea de Turisme. ➡️ 1 en l'àrea Informàtica. Cadascuna d'elles amb una remuneració de 700 €/mes, més seguretat social. 👩🏻‍💻👨🏻‍💻👩🏼‍💼👨🏼‍💼👩🏻‍🌾👨🏻‍🌾 Per aquells interessats/des podeu consultar les bases a la pàgina web de l'Ajuntament, al següent enllaç: 👇🏼 https://www.moixent.es/va/noticia/bases-concessio-beques-al-foment-locupacio-lajuntament-moixent-marc-del-ii-programa-moixent-et-beca-2021 ⚠️ El termini de presentació d'instàncies està obert fins el 18 de juny. Anima't per formar part durant aquest estiu del servei públic i viure l'experiència!! 😉
Veure més
Xarxa JoveOci EducatiuM'Importa

XXII Premi de Teatre Breu en Valencià “Evarist García” 2021

Hi podran participar totes les persones majors d'edat (s'admeten treballs col·lectius). La temàtica de les obres serà lliure. Les obres, escrites en valencià, hauran de ser originals i inèdites, no estrenades i que no hagen estat premiades en cap altre concurs.
Veure més
Xarxa JoveM'Importa

La gira d'Escena Erasmus 'El viatge impossible' arriba a Vilafranca, Castelló i Cocentaina

La gira comença a Vilafranca el 10 de juny i en les tres ciutats hi haurà funció doble, una per a instituts i l'altra oberta al públic.
Veure més
Xarxa JoveOci EducatiuM'Importa

Projecte LEA. La Fórmula Secreta a Vallés

📅El passat 4 de juny, el Departament de Joventut va estar a Vallés amb el escape room🔒 de la Fórmula Secreta Va ser tot un èxit i els participants el van passar genial! 🔝 Ens veiem prompte!
Veure més
Xarxa JoveVoluntariatOci EducatiuM'Importa

CONTINUA L'EMISSIÓ DEL CARNET JOVE ALS POBLES DE LA RIBERA ALTA! - Beneixida, Càrcer / Alcàntera i Gavarda.

CONTINUA L'EMISSIÓ DEL CARNET JOVE ALS POBLES DE LA RIBERA ALTA! Joves! Els passats dies 31 de maig, 1 i 2 de juny, vam estar als municipis de Beneixida, Càrcer / Alcàntera i Gavarda prestant el servei comarcal d’emissió del Carnet Jove. Des del Departament de Joventut @joventut_riberaalta vam fer entrega dels carnets a les i els joves dels municipis, i aprofitarem per a donar informació i assessorament sobre els avantatges i descomptes que ofereix aquest.
Veure més
Xarxa JoveOci EducatiuM'Importa

CAMPAMENT URBÀ 'ESTIU JOVE' MASSANASSA 2021

Del 5 al 16 de Juliol i dirigit a joves de 1r ESO a 2n Batxillerat. Programació: València Urbana, Platja de Cullera, parc aquàtic Aquòpolis, paddle surf, nit de vivac, esports, Gimkhana, Masterchef, piscina, jocs,... Punt de trobada: Centre d’informació juvenil – Espai Jove Horari: matins de dilluns a divendres de 10'00h a 14'00h (les eixides fins les 18'00h) Preu setmana: 36.-€ Preu quinzena: 69.-€ Prioritat d’inscripció per als joves empadronats, escolaritzats o amb pares/mares/tutors treballant a la localitat. Termini d'inscripció i pagament: del 7 al 23 de juny.
Veure més
Xarxa JoveOci EducatiuM'Importa

Arriba de nou #LaCerimòniaDelMussol!

3, 2, 1… Arriba de nou #LaCerimòniaDelMussol! Us agraden els viatges en el temps, els jocs, els tallers interactius? Vas organitzar l’Escape Room de #LaFormulaSecreta i et vas quedar amb ganes de més? T'abelleix gaudir d'una vesprada de jocs i activitats col·laboratives amb les persones joves de la teua localitat o territori? Apunta't a la Cerimònia del Mussol! Ajuda'ns a propagar la notícia per tots els racons de la CVA: Arriba la Cerimònia del Mussol en Vil·la Diodati!
Veure més
Xarxa JoveOci EducatiuM'Importa

L XX CONCURS DE COMPOSICIÓ DE MÚSICA FESTERA VILA DE BENIDORM HOMENATGE A ANDRÉS TEULER MARTÍNEZ 2021

Podran presentar-se quants participants ho desitgen sense límit d'edat ni nacionalitat. Els participants podran presentar quantes composicions desitgen. Aquestes seran originals, inèdites i no hauran d'haver sigut interpretades en públic amb anterioritat a la decisió del jurat. Es valorarà especialment l'originalitat en els temes, l'harmonia, la melodia i altres característiques pròpies de la música festera, sent aptes per a les desfilades d'aquestes festes.
Veure més