<iframe src="https://www.xarxajove.info/api/embed/mapa-de-valors/noticies/?noticies_pagina=4&categoria=M%27Importa" width="100%" height="400" style="border:0"></iframe>
<iframe src="https://www.xarxajove.info/api/embed/mapa-de-valors/noticies/?mapa=1&noticies_pagina=4&categoria=M%27Importa" width="100%" height="400" style="border:0"></iframe>
Recerca avançada Recerca simple Eliminar
522 elements trobats
Xarxa JoveVoluntariatOci EducatiuM'Importa

ACTIVITAT COMARCAL DE JOVENTUT "Píndoles Informatives sobre Voluntariat Mediambiental" - Departament de Joventut de la Mancomunitat de la Ribera Alta.

ACTIVITAT COMARCAL DE JOVENTUT "Píndoles Informatives sobre Voluntariat Mediambiental". El passat dijous 08/07/2021 va tindre lloc, al municipi de Castelló, l’activitat comarcal de joventut "Píndoles Informatives sobre Voluntariat Mediambiental", organitzada per la Mancomunitat de la Ribera Alta @joventut_riberaalta i la Xarxa Jove de @gvaivaj , en col·laboració amb els ajuntaments, CIJs i PIJs del territori. La jornada va consistir en tallers educatius sobre fauna fluvial i restauració de bosc de ribera, a càrrec de la @fundaciolimne , i píndoles informatives d'associacions mediambientals a la comarca de la Ribera Alta, com ara l’associació “La Ribera en Bici – Ecologistes en Acció” i l’associació @interpretanatura . L’activitat ha resultat ser tot un èxit de participació entre la joventut, on més de 40 joves de la comarca han aprés sobre la importància del voluntariat mediambiental i la situació que vivim respecte a l'emergència climàtica, i la necessitat de portar a terme accions individuals i col·lectives per a la conservació del medi ambient i la lluita contra el canvi climàtic. L’activitat de voluntariat es porta a terme per a la preparació del IV Fòrum Jove de la Ribera Alta 2021 "Canvi Climàtic", que tindrà lloc al mes d'octubre al municipi de La Pobla Llarga, on continuarem treballant aquesta temàtica entre les i els joves.
Veure més
Xarxa JoveOci EducatiuM'Importa

Joopers de ruta per Algemesí.

Visita dels joopers a empresses i comerços d'Algemesí.
Veure més
Xarxa JoveOci EducatiuM'Importa

XXIII PREMI PROVINCIAL DE NARRATIVA BREU BESSONS ASPE

La regidoria de Joventut de l'Ajuntament d'Aspe, amb la finalitat d'incentivar la creació literària, convoca el XXIII premi provincial de narrativa breu Bessons en el qual poden participar els autors que tinguen com a mínim 16 anys d'edat, complits al llarg de 2021, nascuts o residents a la província d'Alacant. Si fora necessari, l'organització podrà requerir la presentació de certificat d'empadronament
Veure més
Xarxa JoveOci EducatiuM'Importa

BASES DEL XXIII PREMI DE PINTURA PASTOR CALPENA ASPE

La regidoria de Cultura de l'Ajuntament d'Aspe, amb la finalitat d'incentivar la creació en el camp de les arts plàstiques, convoca el XXIII Premi de Pintura “Pastor *Calpena” en el qual poden participar tots els artistes nascuts o residents a Espanya a partir dels 18 anys d'edat complits al llarg de 2021. Per a qualsevol consulta o aclariment referent a aquestes bases, s'estableix el compte de correu electrònic [email protected]
Veure més
Xarxa JoveOci EducatiuM'Importa

BASES DEL XXIV PREMI DE FOTOGRAFIA ASPE

El tema serà lliure excepte per a la tercera modalitat, les imatges de la qual han d'estar captades en el terme municipal d'Aspe, fent constar obligatòriament el lloc i data de realització de la fotografia en el butlletí d'inscripció.
Veure més
Xarxa JoveVoluntariatOci EducatiuM'Importa

La mediació social juvenil clau contra les conductes addictives. Les Marines.

Veure més
Xarxa JoveOci EducatiuM'Importa

Continuem orientant als nostres joopers.Algemesí.

Visita al Centre d'Informació Turística Ribera de Xúquer - Turisme, i Museu Valencià de la Festa d'Algemesí
Veure més
Xarxa JoveOci EducatiuM'Importa

Nova Lectura Oberta basat en el llibre El Conte de la Criada

Arriba #VeusDeGilead, nova Lectura Oberta basada en El conte de la Criada. Des de l'IVAJ Carnet Jove, i amb la col·laboració de LEA Lectura Abierta, ja estem treballant en una nova lectura transmèdia i gamificada, i ens atrevim amb una obra dura, polèmica, genial: ni més ni menys que El conte de la criada, de l'autora canadenca Margaret Atwood.
Veure més
Xarxa JoveVoluntariatM'Importa

L'IVAJ inicia el camp de voluntariat 'Diverteix-te I' en el campament Jaume I d'Alcossebre

20 joves inicien el seu voluntariat per a organitzar activitats lúdiques per a 20 menors en risc d'exclusió social. El projecte es desenvolupa, del 4 al 18 de juliol, en col·laboració amb la Direcció General d'Infància.
Veure més
Xarxa JoveOci EducatiuM'Importa

BASES DEL PREMI ENRIC VALOR DE NOVEL·LA EN VALENCIÀ, XXVII EDICIÓ, 2021

Podran concórrer a aquest Premi tots els/as escriptors/as que ho desitgen, amb l'excepció d'aquells/as que algun any hagen obtingut aquest Premi, amb novel·les originals i inèdites, de tema lliure, no premiades en altres concursos i escrites en valencià.
Veure més