<iframe src="https://xarxajove.info/api/embed/mapa-de-valors/noticies/?noticies_pagina=4&categoria=M%27Importa" width="100%" height="400" style="border:0"></iframe>
<iframe src="https://xarxajove.info/api/embed/mapa-de-valors/noticies/?mapa=1&noticies_pagina=4&categoria=M%27Importa" width="100%" height="400" style="border:0"></iframe>
Recerca avançada Recerca simple Eliminar
523 elements trobats
Xarxa JoveM'Importa

CURS INTENSIU VALENCIÀ PREPARACIÓ NIVELL C1

Veure més
Xarxa JoveM'Importa

Exposició LIDERANDO EL CAMBIO HACIA LA IGUALDAD DE GÉNERO - Aldaia

Exposició al Centre Matilde Salvador
Veure més
Xarxa JoveM'Importa

Comença el Joop 2023 per a Massanassa i Catarroja

JOOP 2023 Massanassa Catarroja. Hui ha tingut lloc l'acte de presentació de l'edició d'aquest any del programa Jove Oportunitat 2023, que va començar la setmana passada. Aquest programa, subvencionat pel IVAJ, té l'objectiu de donar una nova oportunitat a joves dels dos municipis, que troben la motivació que els falta i els encamine en el món laboral o al seu retorn als estudis, tenint més clara la direcció que volen prendre. El programa tindrà lloc a les instal·lacions del la Alqueria de Sòria fins al mes de juny. D'altra banda, el grup també farà visites a empreses, entitats municipals i espais d'oci. Hui han sigut visitats per l'alcalde de Massanassa, la vice alcaldessa de Catarroja a més d'altres membres dels departaments de joventut i educació dels dos municipis. Esperem que aquests joves aprofiten l'oportunitat d'encaminar-se a un nou futur, amb més força que mai.
Veure més
Xarxa JoveVoluntariatOci EducatiuM'Importa

Gala de les Associacions 2023 a Quart de Poblet

El pròxim dimarts 28 de febrer es celebrarà a Quart de Poblet la Gala de les Associacions 2023 a les 18:30 hores.
Veure més
Xarxa JoveVoluntariatM'Importa

Visita a la gatera municipal i "plogging" - l'Alcúdia de Crespins

Aquest dimecres dia 8 de febrer, l'alumnat de 4rt d'ESO realitzarà una visita a la gatera municipal on una de les voluntàries ens farà una xerrada explicant com obtenen els aliments i les medicines per als gats i de quines maneres poden participar els i les joves. Aquesta activitat continuarà amb el "plogging". "Plogging" és una combinació de trotar amb recollir fem. Aquesta és una de les activitats que junt amb l'IES hem preparat per celebrar el mes mediambiental.
Veure més
Xarxa JoveM'Importa

JOOP 2023

Nova edició del programa Jove Oportunitat
Veure més
Xarxa JoveVoluntariatOci EducatiuM'Importa

Jornada autonòmica APS a Quart de Poblet, dissabte 25 de febrer.

Jornada autonòmica APS a Quart de Poblet, dissabte 25 de febrer. APS: MILLOREM ELS NOSTRES PROJECTES I GUANYEM, COHESIÓ SOCIAL.COMENCEM ENGUANY amb una invitació especial, tornem a la presencialitat, a veure’ns de prop, al voltant de l’Aprenentatge-Servei i de les Jornades que teníem pendents de l’any anterior.
Veure més
Xarxa JoveM'Importa

Servei d'informació juvenil al teu WhatsApp

Veure més
Xarxa JoveM'Importa

Fira Orienta't a Aldaia

Veure més
Xarxa JoveM'Importa

L’EXPOSICIÓ “NO EM TOQUES EL WHATSAPP” ARRIBA A LA BARONIA

Amb motiu de l’agenda d’activitats del Departament de Joventut de la Mancomunitat de la Baronia, la Secció d’ESO de l'IES Clot del Moro d’Algímia d’Alfara acollirà l’exposició de l’IVAJ “No em toques el whatsapp” del 9 al 13 de gener. Es tracta d’una mostra educativa que fa un recorregut per diferents aspectes de la violència de gènere, formada per fotografies i textos procedents del concurs artístic per a joves que promou l’Institut Valencià de Joventut de forma anual. Amb aquesta exposició, es pretén sensibilitzar i conscienciar a l’alumnat sobre la importància de conéixer i saber detectar aquesta problemàtica. A banda de l’exposició, l’alumnat també comptarà amb tallers i dinàmiques que es realitzaran des del Departament de Joventut amb l’objectiu de reforçar aquests continguts.
Veure més