#SenseRostre

#SenseRostre: fem visible l'invisible!

La lectura, el joc interactiu i l'educació en valors es donen la mà en #SenseRostre, la nova Lectura Oberta de #LlibreriaOberta. Des de l'IVAJ Carnet Jove i en col·laboració amb LEA Lectura Abierta us convidem a participar en aquesta experiència lectora al voltant del llibre Invisible de Eloy Moreno, on els superpoders no són el que semblen.

Existeixen els herois i heroïnes? Sovint identifiquem els rols heroics o exemplars en figures dissenyades mitjançant l'exageració, amb cossos irreals i aventures que enalteixen valors com la competitivitat, la força, la violència, la duresa… Però no sempre ens preguntem què significa exactament comportar-se amb valor, o què és realment ser fort en la vida real. Què hi ha d'aqueixos altres atributs, a vegades silenciats, que ens defineixen com veritablement humans? L'empatia, l'assertivitat, la capacitat d'identificar-se amb la vulnerabilitat aliena reconeixent la pròpia, la cura, l'afecte, el coratge de denunciar injustícies i abusos. Aqueix és el cor de #SenseRostre.

#SenseRostre és una nova aventura en forma de Lectura Oberta al voltant d'un llibre atrevit i pioner: Invisible, de l'escriptor castellonenc Eloy Moreno. Emotiva, commovedora, diferent... Invisible narra, a través dels ulls d'un xiquet, una història que podria ser la nostra. Qui no ha desitjat alguna vegada ser invisible? Qui no ha volgut alguna vegada deixar de ser-ho? Abús, violència, bullying… i enfront d'ells solidaritat, amistat, compromís, cures… Són alguns dels temes de la novel·la i l'eix central de #SenseRostre, un joc transmèdia dissenyat perquè les persones joves es qüestionen la realitat, reconeguen la injustícia i volguen defensar allò que ens fa millors.

Per a això, hem creat un joc d'investigació, una aventura de descobriment, un viatge per a resoldre un misteri i formar part de La Gent #SenseRostre un enigmàtic grup que treballa per fer visible l'invisible i acabar amb la violència i els abusos. Què fer si som testimonis d'una agressió? Què ocorre si mirem cap a un altre costat? En quina persona ens volem convertir? Què significa realment tindre superpoders? Són preguntes que hauran de fer-se aquells que accepten el repte lector i s'embarquen en aquesta trepidant aventura plena de troballes, misteris, enigmes, successos estranys… i un món millor que construir.

Us convidem a descobrir què ocorreria si fem visible l'invisible. Que estranys i nous superpoders  podríem desenvolupar? Com ajudar a millorar el nostre món, el nostre col·legi, el nostre institut, la vida de les nostres companyes i companys? Què significa realment ser valent? On està la nostra força realment? I l'heroisme?

Això és #SenseRostre. Atreveix-te a descobrir-ho.

______________________

Coneix tots els detalls de #SenseRostre descarregant-te el dossier informatiu sobre la lectura!

I per a poder apuntar-te a aquesta experiència innovadora, simplement has d'emplenar el següent  👉 formulari 👈.

Vols descobrir quins són els teus superpoders? Uneix-te a La Gent Sense Rostre!

______________________

#SenseRostre

#SenseRostre

Dossier informatiu #SenseRostre