#LaFórmulaSecreta

Una ferramenta per a l'educació en valors a través del joc i la lectura.

#LaFórmulaSecreta: després de l'èxit de la primera… Arriba la segona edició!

Un misteri, un monstre, una lògia secreta, una història de terror, dos viatgers del temps, una aventura d’amor… Són els ingredients de #LaFórmulaSecreta, l'aposta de l'IVAJ Carnet Jove pels llibres, el joc, l’aprenentatge en valors i l’experiència interactiva mitjançant la lectura.

En col·laboració amb LEA Lectura Abierta, arriba la segona edició d’aquest apassionant club de lectura: més participatiu, més dinàmic, més interactiu.

#LaFòrmulaSecreta és una invitació al joc, al viatge lector, a l’aventura literària, una autèntica experiència col·laborativa i participativa, amb debats, jocs i infinitat d’activitats virtuals i presencials entorn a una obra literària, on els lectors, les persones joves, es convertiran en els protagonistes d’un món d’experiències creat al voltant d’un llibre L’efecte Frankenstein, i de la seua autora, l’ alacantina Elia Barceló.

Es tracta d’una iniciativa que incideix en l’educació en valors amb ferramentes d’oci educatiu i mitjançant una plataforma digital innovadora https://llibreriaoberta.xarxajove.info. LEA Lectura Abierta ha dissenyat una lectura col·laborativa lúdica i formativa d’una obra, L’efecte Frankenstein, que dóna resposta a les necessitats del Pla de Joventut i permetrà educar en camps com el gènere, el creixement personal, la participació o prevenció de la violència, al mateix temps que es fomenta la lectura, el debat i l’aprenentatge sobre altres èpoques històriques.

Tot això es portarà a terme a través de trobades, tallers, jocs, misteris... Fins i tot hi haurà un fascinant Escape Room! #LaFórmulaSecreta atorna a l'IVAJ amb el sac ple de bones sorpreses i amb l'objectiu que les persones joves experimenten el plaer de la lectura i gaudeixen d'una experiència autènticament transformadora que els familiaritze amb els secrets d'una obra clàssica com Frankenstein o l'etern Prometeu, de Mary Shelley, i a les innombrables històries i misteris amagats sota les pàgines d'un llibre.

Et vas perdre la primera edició? Per això llancem la segona!

Més de 300 persones joves inscrites, 4 setmanes de lectura, jocs, activitats, tallers, misteri, diversió… i una trobada amb Elia Barceló, autora de L'Efecte Frankenstein i Premi Nacional de Literatura Infantil i Juvenil 2020! Van ser les fites de la primera edició de #LaFórmulaSecreta, i una poderosa raó per a llançar la segona. Així que ja ho saps: Torna #LaFórmulaSecreta! I aquesta vegada no tens excusa per a no participar …

______________________

En què consisteix l'activitat i com puc participar?

Per a conèixer millor #LaFórmulaSecreta, pots descarregar-te el dossier informatiu que hem desenvolupat, on trobaràs molts dels seus secrets i metodologia.

I per a poder apuntar-te a aquesta experiència innovadora, simplement has de fer dues coses:
(1) registrar-te ja en la plataforma Llibreria Oberta i en #LaFórmulaSecreta
(2) inscriure't en la Formació i podràs participar en la creació conjunta d'aquesta Lectura Oberta.

______________________

Footer LaFormulaSecreta

#LaFórmulaSecreta