<iframe src="https://www.xarxajove.info/api/embed/mapa-de-valors/noticies/?noticies_pagina=12&categoria=M%27Importa" width="100%" height="400" style="border:0"></iframe>
<iframe src="https://www.xarxajove.info/api/embed/mapa-de-valors/noticies/?mapa=1&noticies_pagina=12&categoria=M%27Importa" width="100%" height="400" style="border:0"></iframe>
Recerca avançada Recerca simple Eliminar
568 elements trobats
Xarxa JoveOci EducatiuM'Importa

CAMPAMENT URBÀ 'ESTIU JOVE' MASSANASSA 2021

Del 5 al 16 de Juliol i dirigit a joves de 1r ESO a 2n Batxillerat. Programació: València Urbana, Platja de Cullera, parc aquàtic Aquòpolis, paddle surf, nit de vivac, esports, Gimkhana, Masterchef, piscina, jocs,... Punt de trobada: Centre d’informació juvenil – Espai Jove Horari: matins de dilluns a divendres de 10'00h a 14'00h (les eixides fins les 18'00h) Preu setmana: 36.-€ Preu quinzena: 69.-€ Prioritat d’inscripció per als joves empadronats, escolaritzats o amb pares/mares/tutors treballant a la localitat. Termini d'inscripció i pagament: del 7 al 23 de juny.
Veure més
Xarxa JoveOci EducatiuM'Importa

Arriba de nou #LaCerimòniaDelMussol!

3, 2, 1… Arriba de nou #LaCerimòniaDelMussol! Us agraden els viatges en el temps, els jocs, els tallers interactius? Vas organitzar l’Escape Room de #LaFormulaSecreta i et vas quedar amb ganes de més? T'abelleix gaudir d'una vesprada de jocs i activitats col·laboratives amb les persones joves de la teua localitat o territori? Apunta't a la Cerimònia del Mussol! Ajuda'ns a propagar la notícia per tots els racons de la CVA: Arriba la Cerimònia del Mussol en Vil·la Diodati!
Veure més
Xarxa JoveOci EducatiuM'Importa

L XX CONCURS DE COMPOSICIÓ DE MÚSICA FESTERA VILA DE BENIDORM HOMENATGE A ANDRÉS TEULER MARTÍNEZ 2021

Podran presentar-se quants participants ho desitgen sense límit d'edat ni nacionalitat. Els participants podran presentar quantes composicions desitgen. Aquestes seran originals, inèdites i no hauran d'haver sigut interpretades en públic amb anterioritat a la decisió del jurat. Es valorarà especialment l'originalitat en els temes, l'harmonia, la melodia i altres característiques pròpies de la música festera, sent aptes per a les desfilades d'aquestes festes.
Veure més
Xarxa JoveVoluntariatOci EducatiuM'Importa

PLA DE FORMACIÓ JOVE 2021: Curs MAT "Monitor/a d'Activitats de Temps Lliure Educatiu Infantil i Juvenil" - Departament de Joventut de la Mancomunitat de la Ribera Alta.

PLA DE FORMACIÓ JOVE 2021: Curs MAT "Monitor/a d'Activitats de Temps Lliure Educatiu Infantil i Juvenil". Joves! Des del Departament de Joventut de la Mancomunitat de la Ribera Alta, dintre del Pla de Formació Jove 2021, s'obri la matrícula per a la realització del Curs MAT "Monitor/a d'Activitats de Temps Lliure Educatiu Infantil i Juvenil", acreditat per GVA IVAJ @gvaivaj i impartit per l’escola Abast Animació.
Veure més
Xarxa JoveVoluntariatOci EducatiuM'Importa

JOVENTUT RIBERA ALTA A TIK TOK: Carnet Jove a Guadassuar i Montserrat - Departament de Joventut de la Mancomunitat de la Ribera Alta.

CARNET JOVE A LA RIBERA ALTA: On anirem? Pròximament estarem expedint el Carnet Jove a Guadassuar i Montserrat.
Veure més
Xarxa JoveVoluntariatOci EducatiuM'Importa

EL DEPARTAMENT DE JOVENTUT INICIA L'EMISSIÓ DEL CARNET JOVE ALS POBLES DE LA RIBERA ALTA! - Alberic, Benimuslem i La Pobla Llarga.

EL DEPARTAMENT DE JOVENTUT INICIA L'EMISSIÓ DEL CARNET JOVE ALS POBLES DE LA RIBERA ALTA! Joves! Els passats dies 24, 25 i 27 de maig, vam estar als municipis d’Alberic, Benimuslem i La Pobla Llarga prestant el servei comarcal d’emissió del Carnet Jove! El personal tècnic de joventut es va desplaçar als municipis per a fer entrega dels carnets, explicar tots els avantatges, ofertes i descomptes que ofereix i resoldre tot tipus de dubtes.
Veure més
Xarxa JoveVoluntariatOci EducatiuM'Importa

CARNET JOVE A GUADASSUAR I MONTSERRAT: VINE A PEL TEU !! - Departament de Joventut de la Mancomunitat de la Ribera Alta.

CARNET JOVE A GUADASSUAR I MONTSERRAT: VINE A PEL TEU !! #JoventutRiberaAlta‼ Seguim expedint el Carnet Jove per a tota la joventut de la comarca. Ara també al teu poble!! Pròximament estarem a: Guadassuar i Montserrat.
Veure més
Xarxa JoveOci EducatiuM'Importa

BÉTERA ET BECA

BÉTERA ET BECA▪️ El consistori de Bétera ha convocat un màxim de 10 beques dins d’aquest Programa de Pràctiques Formatives, de dos mesos de duració cadascuna. Aquest anunci el podeu trobar en el tauler d'anuncis del Consistori.
Veure més
Xarxa JoveOci EducatiuM'Importa

I FIRA DEL MANGA I LA CULTURA JAPONESA DE LA VILA JOIOSA

Del 28 de juny al 4 de juliol el Departament de Joventut ha organitzat la I Fira del Manga i la Cultura Japonesa
Veure més
Xarxa JoveM'Importa

El Consell aprova un conveni entre l'IVAJ i l'associació Iniciatives Solidàries per al programa d'informació juvenil en l'àmbit penitenciari

- La Generalitat destinarà un total de 80.000 euros per a facilitar la inserció social de les persones joves
Veure més