#LlibreriaOberta

Llegir és solament
el principi.

Arxiu obert d'experiències
lectores gamificades
i interactives de lliure ús,
com a eines per
a l'educació en valors
a través del joc i la lectura.

Què és la Libreria Oberta?

És una biblioteca, un arxiu, un repositori…  #LlibreriaOberta és el nostre nou espai de lectura, joc i aprenentatge, un nou univers lector on trobareu en obert totes les nostres Lectures Obertes o experiències de lectura gamificada i interactiva perquè disposeu d'ella i gaudiu de totes les nostres noves eines per a l'educació en valors a través del joc i la lectura.

Què trobareu dins de la nostra #LlibreriaOberta

La nostra nova #LlibreriaOberta és un espai digital únic que permet accedir a totes les Lectures Obertes impulsades des de l'IVAJ Carnet Jove en col·laboració amb LEA Lectura Abierta. I el seu nom no enganya! Hem dissenyat un lloc obert i públic per a tots els tècnics i tècniques de joventut de l'IVAJ, però també per a qualsevol agent cultural interessat en les nostres experiències de lectura interactiva, ja siguen personal docent o de biblioteques, o qualsevol altra persona que treballe amb persones joves i vulga emprar la lectura com una eina d'educació en valors.

Què és una Lectura Oberta?

Una Lectura Oberta és una metodologia desenvolupada per la plataforma LEA Lectura Abierta, una innovadora plataforma digital que enriqueix l'experiència lectora amb fòrums, wikis, vídeos, àudios, experiències presencials i altres activitats col·laboratives, socials i creatives

Una Lectura Oberta és, de fet, una nova manera de llegir, una experiència lectora transmèdia, social i interactiva en la qual el joc condueix la participació de les persones lectores, que es converteixen en les protagonistes de la història. Per aquest motiu parlem de Lectura Oberta Gamificada.

La Lectura Oberta Gamificada estén la lectura i les converses al voltant d'un llibre cap a múltiples canals de comunicació, digitals i presencials, incentivant la participació de la persona lectora amb activitats socials, creatives i col·laboratives, totes elles sota la mecànica i dinàmica del joc.

Lectures Obertes disponibles.

Tots els continguts de les nostres lectures obertes es penjaran en obert una vegada finalitzada l'experiència per al seu ús i goig de qualsevol persona interessada. Anirem anunciant totes les novetats, així que no oblideu parar atenció al calendari per a conéixer totes les novetats de #LlibreriaOberta.

#LaFórmulaSecreta

#VeusDeGilead

#LaMemòriaPerduda

#SenseRostre

______________________