<iframe src="https://www.xarxajove.info/api/embed/mapa-de-valors/noticies/?noticies_pagina=7&categoria=M%27Importa" width="100%" height="400" style="border:0"></iframe>
<iframe src="https://www.xarxajove.info/api/embed/mapa-de-valors/noticies/?mapa=1&noticies_pagina=7&categoria=M%27Importa" width="100%" height="400" style="border:0"></iframe>
Recerca avançada Recerca simple Eliminar
522 elements trobats
Xarxa JoveOci EducatiuM'Importa

XXII Premi de Teatre Breu en Valencià “Evarist García” 2021

Hi podran participar totes les persones majors d'edat (s'admeten treballs col·lectius). La temàtica de les obres serà lliure. Les obres, escrites en valencià, hauran de ser originals i inèdites, no estrenades i que no hagen estat premiades en cap altre concurs.
Veure més
Xarxa JoveM'Importa

La gira d'Escena Erasmus 'El viatge impossible' arriba a Vilafranca, Castelló i Cocentaina

La gira comença a Vilafranca el 10 de juny i en les tres ciutats hi haurà funció doble, una per a instituts i l'altra oberta al públic.
Veure més
Xarxa JoveOci EducatiuM'Importa

Projecte LEA. La Fórmula Secreta a Vallés

📅El passat 4 de juny, el Departament de Joventut va estar a Vallés amb el escape room🔒 de la Fórmula Secreta Va ser tot un èxit i els participants el van passar genial! 🔝 Ens veiem prompte!
Veure més
Xarxa JoveVoluntariatOci EducatiuM'Importa

CONTINUA L'EMISSIÓ DEL CARNET JOVE ALS POBLES DE LA RIBERA ALTA! - Beneixida, Càrcer / Alcàntera i Gavarda.

CONTINUA L'EMISSIÓ DEL CARNET JOVE ALS POBLES DE LA RIBERA ALTA! Joves! Els passats dies 31 de maig, 1 i 2 de juny, vam estar als municipis de Beneixida, Càrcer / Alcàntera i Gavarda prestant el servei comarcal d’emissió del Carnet Jove. Des del Departament de Joventut @joventut_riberaalta vam fer entrega dels carnets a les i els joves dels municipis, i aprofitarem per a donar informació i assessorament sobre els avantatges i descomptes que ofereix aquest.
Veure més
Xarxa JoveOci EducatiuM'Importa

CAMPAMENT URBÀ 'ESTIU JOVE' MASSANASSA 2021

Del 5 al 16 de Juliol i dirigit a joves de 1r ESO a 2n Batxillerat. Programació: València Urbana, Platja de Cullera, parc aquàtic Aquòpolis, paddle surf, nit de vivac, esports, Gimkhana, Masterchef, piscina, jocs,... Punt de trobada: Centre d’informació juvenil – Espai Jove Horari: matins de dilluns a divendres de 10'00h a 14'00h (les eixides fins les 18'00h) Preu setmana: 36.-€ Preu quinzena: 69.-€ Prioritat d’inscripció per als joves empadronats, escolaritzats o amb pares/mares/tutors treballant a la localitat. Termini d'inscripció i pagament: del 7 al 23 de juny.
Veure més
Xarxa JoveOci EducatiuM'Importa

Arriba de nou #LaCerimòniaDelMussol!

3, 2, 1… Arriba de nou #LaCerimòniaDelMussol! Us agraden els viatges en el temps, els jocs, els tallers interactius? Vas organitzar l’Escape Room de #LaFormulaSecreta i et vas quedar amb ganes de més? T'abelleix gaudir d'una vesprada de jocs i activitats col·laboratives amb les persones joves de la teua localitat o territori? Apunta't a la Cerimònia del Mussol! Ajuda'ns a propagar la notícia per tots els racons de la CVA: Arriba la Cerimònia del Mussol en Vil·la Diodati!
Veure més
Xarxa JoveOci EducatiuM'Importa

L XX CONCURS DE COMPOSICIÓ DE MÚSICA FESTERA VILA DE BENIDORM HOMENATGE A ANDRÉS TEULER MARTÍNEZ 2021

Podran presentar-se quants participants ho desitgen sense límit d'edat ni nacionalitat. Els participants podran presentar quantes composicions desitgen. Aquestes seran originals, inèdites i no hauran d'haver sigut interpretades en públic amb anterioritat a la decisió del jurat. Es valorarà especialment l'originalitat en els temes, l'harmonia, la melodia i altres característiques pròpies de la música festera, sent aptes per a les desfilades d'aquestes festes.
Veure més
Xarxa JoveVoluntariatOci EducatiuM'Importa

PLA DE FORMACIÓ JOVE 2021: Curs MAT "Monitor/a d'Activitats de Temps Lliure Educatiu Infantil i Juvenil" - Departament de Joventut de la Mancomunitat de la Ribera Alta.

PLA DE FORMACIÓ JOVE 2021: Curs MAT "Monitor/a d'Activitats de Temps Lliure Educatiu Infantil i Juvenil". Joves! Des del Departament de Joventut de la Mancomunitat de la Ribera Alta, dintre del Pla de Formació Jove 2021, s'obri la matrícula per a la realització del Curs MAT "Monitor/a d'Activitats de Temps Lliure Educatiu Infantil i Juvenil", acreditat per GVA IVAJ @gvaivaj i impartit per l’escola Abast Animació.
Veure més
Xarxa JoveVoluntariatOci EducatiuM'Importa

JOVENTUT RIBERA ALTA A TIK TOK: Carnet Jove a Guadassuar i Montserrat - Departament de Joventut de la Mancomunitat de la Ribera Alta.

CARNET JOVE A LA RIBERA ALTA: On anirem? Pròximament estarem expedint el Carnet Jove a Guadassuar i Montserrat.
Veure més
Xarxa JoveVoluntariatOci EducatiuM'Importa

EL DEPARTAMENT DE JOVENTUT INICIA L'EMISSIÓ DEL CARNET JOVE ALS POBLES DE LA RIBERA ALTA! - Alberic, Benimuslem i La Pobla Llarga.

EL DEPARTAMENT DE JOVENTUT INICIA L'EMISSIÓ DEL CARNET JOVE ALS POBLES DE LA RIBERA ALTA! Joves! Els passats dies 24, 25 i 27 de maig, vam estar als municipis d’Alberic, Benimuslem i La Pobla Llarga prestant el servei comarcal d’emissió del Carnet Jove! El personal tècnic de joventut es va desplaçar als municipis per a fer entrega dels carnets, explicar tots els avantatges, ofertes i descomptes que ofereix i resoldre tot tipus de dubtes.
Veure més