<iframe src="https://www.xarxajove.info/api/embed/mapa-de-valors/noticies/?&categoria=M%27Importa" width="100%" height="400" style="border:0"></iframe>
<iframe src="https://www.xarxajove.info/api/embed/mapa-de-valors/noticies/?mapa=1&&categoria=M%27Importa" width="100%" height="400" style="border:0"></iframe>
Recerca avançada Recerca simple Eliminar
568 elements trobats
Xarxa JoveVoluntariatOci EducatiuM'Importa

Casal Jove Sedaví

Que pots fer al Casal Jove? Serveis, Activitats, Espais de participació, formació... Estem de dilluns a divendres de matí d'11 a 14 h i les vesprades de 16:30 a 20 h en C. Sant Vicent, 60 de Sedaví.
Veure més
Xarxa JoveVoluntariatOci EducatiuM'Importa

Lliga la Fallera Calavera 2021

📢🧟‍♀️Calaix Jove enceta la primera lliga de La Fallera Calavera a la Safor-Valldigna amb una lliga comarcal única. 🔝
Veure més
Xarxa JoveM'Importa

PROJECTE EMPOBLAR - Departament de Joventut de la Mancomunitat de la Ribera Alta.

🏡 𝗣𝗥𝗢𝗝𝗘𝗖𝗧𝗘 𝗘𝗠𝗣𝗢𝗕𝗟𝗔𝗥 🏡 👭🏻👫🏻👬🏻 Tens entre 16 i 30 anys? Vius o vols viure en un poble menut de la Ribera Alta? Vols començar un negoci o tens una idea de negoci? 👉🏼 Des de la Mancomunitat de la Ribera Alta et presentem el 𝗣𝗿𝗼𝗷𝗲𝗰𝘁𝗲 𝗘𝗠𝗣𝗢𝗕𝗟𝗔𝗥, un programa que t'ajuda amb 6.421,50 € per portar endavant el teu projecte!
Veure més
Xarxa JoveM'Importa

#BnestarJove: Servei d’Orientació i Assessorament Psicològic per a Joves - Departament de Joventut de la Mancomunitat de la Ribera Alta.

🧠 #𝑩𝒏𝒆𝒔𝒕𝒂𝒓𝑱𝒐𝒗𝒆: 𝑺𝒆𝒓𝒗𝒆𝒊 𝒅'𝑶𝒓𝒊𝒆𝒏𝒕𝒂𝒄𝒊ó 𝒊 𝑨𝒔𝒔𝒆𝒔𝒔𝒐𝒓𝒂𝒎𝒆𝒏𝒕 𝑷𝒔𝒊𝒄𝒐𝒍ò𝒈𝒊𝒄 𝒑𝒆𝒓 𝒂 𝑱𝒐𝒗𝒆𝒔 🧠 👉🏼 Des de l'àrea de joventut de la MRA @joventut_riberaalta us presentem el Servei #𝑩𝒏𝒆𝒔𝒕𝒂𝒓𝑱𝒐𝒗𝒆.
Veure més
Xarxa JoveOci EducatiuM'Importa

Perspectiva de gènere i alimentació, quina relació tenen?

Perspectiva de gènere i alimentació, quina relació tenen? Dimecres 27 d'octubre a les 18:30 h. Amb la col·laboració d'una Dietista-Nutricionista experta en la matèria es tractarà la relació entre la perspectiva de gènere i l'alimentació i com això influeix en la societat. Aquesta activitat esta emmarcada dins del programa d’alimentació saludable “Menja’t el món. Joves i alimentació saludable”, amb el qual volem promoure una alimentació saludable entre la població jove (12-30 anys).
Veure més
Xarxa JoveM'Importa

JOOP 2021 Xirivella arriba a la fi!

Finalitza JOOP 2021 a Xirivella. Durant 9 mesos, 14 joves han rebut diferents formacions, xarrades informatives i motivacionals, orientació laboral, habilitats socials, cohesió grupal... a més, visites a empreses locals i de fora del municipi. També han pogut gaudir d' activitats d'oci i tot aixó guiats i acompanyats de la seua coach Ana. Sort a tots i totes!
Veure més
Xarxa JoveOci EducatiuM'Importa

Gaudeix de la teua Sexualitat! JOVES.SEX

El límit el poses tu! 🙅🏼‍♀️ Gaudeix de la teua sexualitat sempre amb cap, amb protecció i respectant les decisions de la teua parella sexual. En el sexe el consentiment és el primer.  Consulta amb el servei d’informació, orientació i assessorament per a la joventut en matèria de sexualitat posat en marxa per Joves.net si tens algun dubte relacionat amb la sexualitat. Que no et done vergonya! 📞 Telèfon i 📲 WhatsApp: 669 930 981 De 18 a 20 h
Veure més
Xarxa JoveOci EducatiuM'Importa

Setmana de l'Arquitectura d'Algemesí.

Jornades al voltant de l’arquitectura i l’urbanisme, amb l’objectiu de incrementar la sensibilitat, el civisme i l'estima al territori.
Veure més
Xarxa JoveOci EducatiuM'Importa

DeSextressa't! - Campanya d'Educació Sexual-Afectiva

Campanya d'educació sexual i afectiva per a joves
Veure més
Xarxa JoveVoluntariatOci EducatiuM'Importa

PASSATGE DEL TERROR

Des del departament de Joventut de l'Ajuntament estem organitzant la creació d'un passatge del terror per a la festivitat de Halloween.
Veure més