<iframe src="https://www.xarxajove.info/api/embed/mapa-de-valors/noticies/?noticies_pagina=11&categoria=M%27Importa" width="100%" height="400" style="border:0"></iframe>
<iframe src="https://www.xarxajove.info/api/embed/mapa-de-valors/noticies/?mapa=1&noticies_pagina=11&categoria=M%27Importa" width="100%" height="400" style="border:0"></iframe>
Recerca avançada Recerca simple Eliminar
545 elements trobats
Xarxa JoveOci EducatiuM'Importa

BASES XIV CERTAMEN DE POESIA FERMÍN LIMORTE. ANUALITAT 2021

Podran participar en el present certamen totes les persones que ho desitgen amb residència a Espanya, sense limitació d'edat, sempre que les seues obres es presenten escrites en castellà.
Veure més
Xarxa JoveOci EducatiuM'Importa

PREMIS DEL CONCURS D´ART URBÀ URBAJOVE DENIA

Podran participar tots aquells artistes, persones creatives o col·lectiu, que tinguen més de 14 anys d'edat. La inscripció serà gratuïta. La inscripció al concurs d'art urbà, podrà fer-se a partir de l'endemà al de publicació de l'extracte de la convocatòria en el BOP d'Alacant, per conducte de la BDNS, fins al 21 de juny de 2021.
Veure més
Xarxa JoveOci EducatiuM'Importa

Eixida dels Joopers d'Algemesí.

Vos mostrem les imatges dels joopers de la nostra localitat visitant el "Centre de Turisme de Gandía",que organitza cursos de cuina i restauració. #joop #algemesí #espaijove #formació #ivaj
Veure més
Xarxa JoveOci EducatiuM'Importa

Els centres educatius de Sueca participen en el projecte ‘Biblioteques Humanes’ que forma en la prevenció de la violència de gènere

L'Ajuntament de Sueca, a través de la Regidoria de Polítiques d'Igualtat, està participant activament en el projecte Biblioteques Humanes 2021, una iniciativa que consisteix a oferir a l'alumnat de 3r de l'ESO de tots els centres educatius de la ciutat, unes xarrades sobre violència de gènere a càrrec de l'associació Alanna i, més concretament, de dones que han patit esta violència i volen comptar la seua experiència per a contribuir a la seua erradicació.
Veure més
Xarxa JoveOci EducatiuM'Importa

Taller de Manga

El passat dissabte dia 22, un grup de joves de Sueca va gaudir d'un taller de manga. En ell, van poder desenvolupar diferents habilitats tècniques. Així, donar expressió als seus dibuixos, traçant els ulls, els cabells i la cara en general va ser una de les parts del taller que més els va agradar. Tornarem a repetir!
Veure més
Xarxa JoveOci EducatiuM'Importa

ESPECTACLE TEATRAL DESFEM DE DANI MIQUEL A ALGEMESÍ.

El disc DESFEM ha estat guardonat com a millor disc de música familiar als III Premis Carles Santos de la música valenciana que atorga l’Institut Valencià de Cultura.
Veure més
Xarxa JoveVoluntariatOci EducatiuM'Importa

CURSOS REGIDORIA DE JOVENTUT D'ALGEMESÍ.

A la Regidoria de Joventut oferim diferents cursos oficials de formació per als joves durant tot l'any , i reconeguts per l'IVAJ. A més, estan subvencionats fins al 75% per l'aAjuntament d'Algemesí.
Veure més
Xarxa JoveOci EducatiuM'Importa

La Xarxa Jove aposta novament pel talent de la Marina Alta, amb el III Concurs de Jóvens Talents.

La Xarxa Jove aposta novament pel talent de la Marina Alta, amb el III Concurs de Jóvens Talents. La joventut de la comarca tindrà de temps fins al 31 de maig per inscriure’s en la tercera edició del concurs Jóvens Promeses organitzat per la Xarxa Jove Marina Alta. Aquesta nova edició de la convocatòria estarà dedicada a les modalitats de cant, balls urbans, monòlegs, teatre curt, curtmetratge i màgia. Enguany el concurs també compta amb dos modalitats de premi, tal com va ocórrer l’any passat: – Premis del Jurat: 250€ atorgats a la millor actuació de cada categoria. – Premi de Popularitat: 80€ atorgat als/a les participants que autoritzen la publicació de la seua actuació al Canal de Youtube de la MACMA i que reba més m’agrada. Des de la Xarxa Jove Marina Alta, tal com ha matisat el president de l’organisme – Aitor Llobell, Regidor de Joventut de Teulada Moraira – s’ha volgut animar la joventut de la comarca a què hi participe en les modalitats que la convocatòria ofereix. Així mateix, ha valorat molt positivament que després vora quatre anys de funcionament, la Xarxa Jove haja consolidat propostes com el concurs de talents i haja posat en valor la importància de desenvolupar polítiques conjuntes en matèria de Joventut entre els municipis de la comarca. De fet, aquesta nova edició del concurs de talents es planteja per potenciar el projecte inicial i promoure novament la dinamització dels i les joves de la Marina Alta i, alhora, facilitar-los una plataforma per difondre el seu talent. Aquest concurs serà subvencionat per l’Institut Valencià de la Joventut a dintre de la seua línia de subvenció sobre programes d’oci educatiu saludable, per a l’exercici 2021. Les bases es poden consultar a partir de hui mateix, als diferents Centres d’Informació Juvenil i Ajuntaments de la Marina Alta, a més de la seu de la Mancomunitat Cultural de la Marina Alta a Ondara. Amb paraules del president de la Xarxa Jove, Aitor Llobell: aquest concurs s’ha reinventat per adaptar-se a les circumstàncies que vivim, la passada edició va ser un èxit en xarxes que va servir de plataforma per als jóvens talents de la comarca. Enguany novament la COVID marcarà aquest esdeveniment, però la Xarxa jove ha de continuar donant suport als nous talents que en puguen sortir.
Veure més
Xarxa JoveVoluntariatOci EducatiuM'Importa

Guia de Recursos i Infraestructures Culturals de la Marina Alta

El passat mes d’octubre la Mancomunitat Cultural de la Marina Alta treia a la llum la Guia de Recursos i Infraestructures Culturals de la comarca, dos projectes en els quals l’entitat havia treballat durant els dos últims anys per refermar un document fonamental pel que fa a la vertebració i difusió dels actius culturals de la comarca. Es tracta d’unes guies que cohesionen tant el gruix de recursos culturals com d’infraestructures municipals de la comarca: sens dubte, les bases que defineixen i construeixen el perfil de la gestió cultural de la Marina Alta.Amb l’objectiu de mantenir aquest directori viu i actualitzat, la MACMA obri a les noves formacions culturals i juvenils formar part de la Guia de Recursos Culturals de la Marina Alta, en qualsevol dels àmbits: agrupacions musicals, corals, música clàssica, altres músiques, teatre, danses, associacions culturals i juvenils, professionals, professorat o altres tipus de manifestacions culturals.Aquest directori és de gran vàlua tant per a la dinamització de les empreses culturals i juvenils com per facilitar la tasca d’accés a la informació per part del personal tècnic de l’àrea de cultura o joventut.Les dues guies estan publicades al web de la Mancomunitat www.macma.org i completen el projecte de difusió dels valors culturals comarcals que es va començar amb el 20è aniversari de la Mancomunitat. Un projecte que s’ha basat en el consens i la participació dels actius implicats i que consolida l’abast vertebrador i dinamitzador de la MACMA.Des de les àrees de cultura i joventut de la MACMA insisteixen en la necessitat de consumir cultura de proximitat, de KM O i sobretot de qualitat.
Veure més
Xarxa JoveVoluntariatOci EducatiuM'Importa

Oci en Xarxa, recopilació de tota l’oferta professional de la comarca que treballa en joventut, de 12 a 30 anys

Oci en Xarxa, és un projecte de la Xarxa Jove de la Marina Alta, té com a objectiu la recopilació de tota l’oferta professional de la comarca que treballa en joventut, de 12 a 30 anys. Amb les dades recollides es crearà un Catàleg Juvenil Comarcal que s’oferirà a tot el personal tècnic i regidories de joventut de la Marina Alta, amb aquesta acció la Xarxa Jove pretén vertebrar accions juvenils a KM 0. Aquest projecte va dirigit a autònoms, associacions o empreses que ofereixen diferents serveis destinats a públic jove, de 12 a 30 anys: tallers o cursos de tota mena, activitats multiaventura, organització d’escoles d’estiu, contacontes, organització de campaments, activitats de voluntariat, fires de l’estudiant, animació esportiva, il·lustracions, associacions juvenils o què treballen en joventut, joves professionals de diferents disciplines artístiques, gestió de campanyes de sensibilització, projectes de sexualitat, projectes d’educació emocional o projectes socioafectius, entre d’altres. Les persones interessades poden inscriure’s al següent enllaç.
Veure més