<iframe src="http://xarxajove.info/api/embed/mapa-de-valors/noticies/?noticies_pagina=5" width="100%" height="400" style="border:0"></iframe>
<iframe src="http://xarxajove.info/api/embed/mapa-de-valors/noticies/?mapa=1&noticies_pagina=5" width="100%" height="400" style="border:0"></iframe>
Recerca avançada Recerca simple Eliminar
82 elements trobats
Xarxa JoveOci EducatiuM'Importa

I CONCURS GRUPS DE MÚSICA ALCOI SONA

07 de febrer 2020
El concurs té l'objetiu de promoure i incentivar la música en directe de grups musicals
Veure més
Xarxa JoveOci EducatiuM'Importa

XX CONCURS CARTELL ANUNCIADOR "DIA DE LA DONA 2020" CARCAIXENT

03 de febrer 2020
Veure més
Xarxa JoveVoluntariatOci EducatiuM'Importa

Presentació del Diagnòstic de la Joventut de Picassent

29 de gener 2020
Presentació del Diagnòstic de la Joventut Picassentina
Veure més
Xarxa JoveM'Importa

EXPOSICIÓ EXILI IL·LUSTRAT A LA CASA DE CULTURA D'ONTINYENT

27 de gener 2020
Exposició Exili Il·lustrat a la Casa de Cultura Palau dels Barons de Santa Bàrbara d'Ontinyent del 27 a l'1 de febrer de 2020 en horari de dilluns a divendres de 10:00 a 13:30h i de dimarts a dissabte de 18h a 21h.
Veure més
Xarxa JoveVoluntariatM'Importa

CURSO SUBVENCIONADO DAT

24 de gener 2020
CONSIGUE TU TITULO OFICIAL DE DIRECTOR DE ACTIVIDADES DE TIEMPO LIBRE EDUCATIVO INFANTIL Y JUVENIL. CURSO VIERNES TARDE (16-21 H)Y SÁBADOS MAÑANA (9 -14 H) EN BÉTERA. SOLICITA INFORMACIÓN EN PUNTO DE INFORMACIÓN JUVENIL DE BÉTERA (PIJ)
Veure més
Xarxa JoveM'Importa

Picassent municipi protegit contra la violència de gènere

14 de gener 2020
Picassent forma part, des de 2018, de la Xarxa de Municipis protegits contra la violència de gènere. Les diferents vies d'entrada al poble estan senyalitzades amb un cartell a on es pot llegir “Municipi protegit contra la violència de gènere”. Un distintiu atorgat per la Diputació de València i que fa d'esta localitat un espai a on es treballa l'erradicació del masclisme i la violència contra la dona. Esta senyalització la podem trobar a les quatre entrades principals del poble: avinguda de l'Omet, avinguda del Palleter, a la rodona d'entrada de l'Avinguda Nord i metres abans de la rodona de l'Om de Picassent. Picassent és un dels municipis que constitueixen, des de 2018, la Xarxa de Municipis Protegits contra la Violència de Gènere, un organisme format per 49 localitats d’11 comarques de la província. L'objectiu d'esta xarxa és fomentar el treball conjunt entre municipis contra la violència masclista, a més de destinar diferents ajudes econòmiques a programes socials que busquen erradicar esta xacra social.
Veure més
Xarxa JoveM'Importa

Concurs Literari i Concurs d’Il·lustració sobre la desertificació i el despoblament rural.

13 de gener 2020
Desertificació i despoblació, dos problemes en un, centren el XIV concurs escolar literari i de dibuix del Consell Valencià de Cultura. Es tracta de processos de naturalesa distinta, però en els quals l’actuació de l’home, per acció o omissió, influeix de manera decisiva.
Veure més
Xarxa JoveVoluntariatOci EducatiuM'Importa

Mancomunitat del Carraixet amb la informació!!!

13 de gener 2020
Punt informació juvenil itinerant.
Veure més
Xarxa JoveM'Importa

Igualtat de gènere i feminismes.

10 de gener 2020
Conéixer les bases de comportaments i idees sobre relacions desigualitaries entre els sexes en el nostre entorn social per a poder oferir una educació que busque la igualtat efectiva entre dones i homes, i permeta noves formes de feminitat i de masculinitat no sexistes.
Veure més
Xarxa JoveM'Importa

Curs: Violència de gènere.

10 de gener 2020
Identificar les relacions afectius-sexuals com a espais de comunicació humana de creixement i llibertat i no com a submissió d'un sexe a un altre. Plantejar les relacions afectiu-sexuals des de la perspectiva de gènere, en el respecte i la igualtat i promoure així el rebuig a la violència en les relacions de parella.
Veure més