#AmbLesRefugiades

El 20 de juny és el dia mundial de les persones refugiades. L'IVAJ ofereix dues col·leccions “AmbLesRefugiades” d'un conjunt d'imatges que, amb la col·laboració de Apiv, CEAR i els mateix autors, ajuden a reflexionar i prendre consciència de la dramàtica situació que viuen les persones que per diferents motius es veuen obligades a abandonar els seus països d'origen i buscar una nova vida. Al costat del drama de la pobresa s'uneix el de la intolerància, persecució, maltractaments, etc.

L'IVAJ ofereix aquesta oportunitat d'anàlisi i reflexió, conjugant el fons del drama amb la forma artística que les persones il·lustradores valencianes seleccionades han creat amb imatges belles, suggeridores i explícites.

#AmbLesRefugiades “Persones” és una recopilació de 10 pòsters extrets de la campanya gràfica "Refugi il·lustrat. Entre el taüt i la maleta”, en suport a les persones migrants, víctimes d'aquesta anomenada “crisi dels refugiats” i de la inoperància dels països europeus. En podeu trobar més informació ací: http://refugioilustrado.tumblr.com/

#AmbLesRefugiades I

#AmbLesRefugiades 2023

Per a la col·lecció de pòsters de 2023 CEAR ha col·laborat aportant les frases que acompanyen a cadascuna de les il·lustracions.

Podeu demanar la col·lecció de 10 pòsters de 2023 i exposar-los al vostre ajuntament, institut, associació o entitat a través del formulari.