<iframe src="https://www.xarxajove.info/api/embed/mapa-de-valors/noticies/?noticies_pagina=10&categoria=M%27Importa" width="100%" height="400" style="border:0"></iframe>
<iframe src="https://www.xarxajove.info/api/embed/mapa-de-valors/noticies/?mapa=1&noticies_pagina=10&categoria=M%27Importa" width="100%" height="400" style="border:0"></iframe>
Recerca avançada Recerca simple Eliminar
332 elements trobats
Xarxa JoveM'Importa

Curs: Operador de carretó elevador masteler carrega en volada.

Un curs, de 12 hores de duració, per a 12 participants. Formació teoricopràctica amb la finalitat d'ensenyar el maneig bàsic d'un carretó elevador. El curs es dirigeix a persones en situació de desocupació registrades en LABORA-SERVEF.
Veure més
Xarxa JoveM'Importa

Estratègies de Coaching i Intel·ligència Emocional per a dones professionals.

El programa “*WOMAN & COACHING” et permetrà accedir a una de les metodologies més efectives per a generar un desenvolupament sense precedents en tots els àmbits de la teua vida. Aprendràs tècniques específiques de *coaching amb perspectiva de gènere per a construir un pla de desenvolupament que t'ajude a ordenar, optimitzar i avançar quantitativa i qualitativament. Això t'aportarà control, confiança i tècniques per a traçar els teus propis plans a partir dels teus recursos, el teu talent personal i les teues ganes d'evolucionar.
Veure més
Xarxa JoveVoluntariatOci EducatiuM'Importa

Joc Solidari a Quart de Poblet

El passat dissabte 3 d'octubre es va celebrar el gran Joc solidari, al parc del poliesportiu municipal de Quart de Poblet. Activitat mitjançant la qual, les Cases de Joventut de Quart de Poblet treballen per recolzar la cooperació internacional al desenvolupament i les relacions Nord-Sud, i que va contar amb la presència de la Regidora de Joventut, Infància i Adolescència, i Participació Ciutadana Consue Campos.
Veure més
Xarxa JoveM'Importa

IX EDICIÓ CONCURS EMPRENEDORS 2020 MANCOMUNITAT ALCOIÀ COMTAT

La Mancomunitat de Municipis de l'Alcoià i el Comtat, atenent que una de les seues principals finalitats és el desenvolupament local, la promoció econòmica i el foment empresarial i l'ocupació en el territori del seu àmbit, convoca el “IX Concurs d'Empreses i Projectes Empresarials Emprenedors de la Mancomunitat l'Alcoià i el Comtat” amb la voluntat de fomentar la iniciativa emprenedora de noves activitats econòmiques al seu territori.
Veure més
Xarxa JoveOci EducatiuM'Importa

ERASMUS + KA107

Convocatòria del programa d'ajudes a activitats de mobilitat <<Erasmus + KA107>> per a estudis, per als cursos 2020/2021 i 2021/2022.
Veure més
Xarxa JoveOci EducatiuM'Importa

ÚLTIMES PLAÇES PFCB TEXTIL MANCOMUNITAT CAMP DE TÚRIA

ÚLTIMES PLAÇES PER AL PFCB ARRANJAMENTS I ADAPTACIONS EN PECES I ARTICLES DE TÈXTIL I PELL!!!!! Apunta't a una experiència en la qual descobriràs el món de la moda, des de la creació de dissenys fins a la confecció d'aquests.
Veure més
Xarxa JoveVoluntariatOci EducatiuM'Importa

Joc Solidari de Quart de Poblet, dissabte 3 d'octubre

El joc solidari consisteix en sensibilitzar de la importància de treballar per aconseguir justícia social al nostre món. L’activitat és una acció globalitzadora que s’emmarca dins de la tasca de conscienciació, on es realitzen diferents actuacions durant l'any.. (Aquest any adaptat a les circumstàncies de la pandèmia). El joc està dirigit a l'alumnat de primària, que vinguen amb la companyia  de les seues famílies, per a poder jugar, i prendre consciència i sensibilitzar-se de la problemàtica nord-sud. El joc solidari de Quart de Poblet està organitzat per les cases de joventut de Quart de Poblet.
Veure més
Xarxa JoveOci EducatiuM'Importa

Anigmàti-k guanya el Premi Culturama

El projecte guanyador del Premi Culturama Innovació Social en Joventut és fruit del treball de les persones professionals de joventut a les comarques del nord.
Veure més
Xarxa JoveM'Importa

Un programa d'inclusió per a joves en col·laboració amb la Xarxa Europea de Lluita contra la Pobresa en la Comunitat Valenciana

* Promou la transmissió de valors solidaris, la inclusió, la diversitat i el voluntariat entre joves, destinant un total de 15.000 euros per al desenvolupament del programa en 2020
Veure més
Xarxa JoveVoluntariatOci EducatiuM'Importa

I Trobada de professionals de joventut i UPCCA de la província de Castelló 2020

El dimarts 29 de setembre tindrà lloc a Vila-real la I Trobada de professionals de joventut i UPCCA de la província de Castelló. L’objectiu és conéixer quines són les accions que porten a terme el personal tècnic de joventut i el personal tècnic de prevenció de les UPCCA als seus territoris per a compartir experiències, veure necessitats i generar sinergies. Esperem que la jornada genere projectes conjunts dirigits a la població juvenil de la província per a donar resposta a la realitat de cada territori.
Veure més