<iframe src="https://www.xarxajove.info/api/embed/mapa-de-valors/noticies/?noticies_pagina=10&categoria=M%27Importa" width="100%" height="400" style="border:0"></iframe>
<iframe src="https://www.xarxajove.info/api/embed/mapa-de-valors/noticies/?mapa=1&noticies_pagina=10&categoria=M%27Importa" width="100%" height="400" style="border:0"></iframe>
Recerca avançada Recerca simple Eliminar
545 elements trobats
Xarxa JoveVoluntariatOci EducatiuM'Importa

PLA DE FORMACIÓ JOVE 2021: Curs MAT "Monitor/a d'Activitats de Temps Lliure Educatiu Infantil i Juvenil" - Departament de Joventut de la Mancomunitat de la Ribera Alta.

PLA DE FORMACIÓ JOVE 2021: Curs MAT "Monitor/a d'Activitats de Temps Lliure Educatiu Infantil i Juvenil". Joves! Des del Departament de Joventut de la Mancomunitat de la Ribera Alta, dintre del Pla de Formació Jove 2021, s'obri la matrícula per a la realització del Curs MAT "Monitor/a d'Activitats de Temps Lliure Educatiu Infantil i Juvenil", acreditat per GVA IVAJ @gvaivaj i impartit per l’escola Abast Animació.
Veure més
Xarxa JoveVoluntariatOci EducatiuM'Importa

JOVENTUT RIBERA ALTA A TIK TOK: Carnet Jove a Guadassuar i Montserrat - Departament de Joventut de la Mancomunitat de la Ribera Alta.

CARNET JOVE A LA RIBERA ALTA: On anirem? Pròximament estarem expedint el Carnet Jove a Guadassuar i Montserrat.
Veure més
Xarxa JoveVoluntariatOci EducatiuM'Importa

EL DEPARTAMENT DE JOVENTUT INICIA L'EMISSIÓ DEL CARNET JOVE ALS POBLES DE LA RIBERA ALTA! - Alberic, Benimuslem i La Pobla Llarga.

EL DEPARTAMENT DE JOVENTUT INICIA L'EMISSIÓ DEL CARNET JOVE ALS POBLES DE LA RIBERA ALTA! Joves! Els passats dies 24, 25 i 27 de maig, vam estar als municipis d’Alberic, Benimuslem i La Pobla Llarga prestant el servei comarcal d’emissió del Carnet Jove! El personal tècnic de joventut es va desplaçar als municipis per a fer entrega dels carnets, explicar tots els avantatges, ofertes i descomptes que ofereix i resoldre tot tipus de dubtes.
Veure més
Xarxa JoveVoluntariatOci EducatiuM'Importa

CARNET JOVE A GUADASSUAR I MONTSERRAT: VINE A PEL TEU !! - Departament de Joventut de la Mancomunitat de la Ribera Alta.

CARNET JOVE A GUADASSUAR I MONTSERRAT: VINE A PEL TEU !! #JoventutRiberaAlta‼ Seguim expedint el Carnet Jove per a tota la joventut de la comarca. Ara també al teu poble!! Pròximament estarem a: Guadassuar i Montserrat.
Veure més
Xarxa JoveOci EducatiuM'Importa

BÉTERA ET BECA

BÉTERA ET BECA▪️ El consistori de Bétera ha convocat un màxim de 10 beques dins d’aquest Programa de Pràctiques Formatives, de dos mesos de duració cadascuna. Aquest anunci el podeu trobar en el tauler d'anuncis del Consistori.
Veure més
Xarxa JoveOci EducatiuM'Importa

I FIRA DEL MANGA I LA CULTURA JAPONESA DE LA VILA JOIOSA

Del 28 de juny al 4 de juliol el Departament de Joventut ha organitzat la I Fira del Manga i la Cultura Japonesa
Veure més
Xarxa JoveM'Importa

El Consell aprova un conveni entre l'IVAJ i l'associació Iniciatives Solidàries per al programa d'informació juvenil en l'àmbit penitenciari

- La Generalitat destinarà un total de 80.000 euros per a facilitar la inserció social de les persones joves
Veure més
Xarxa JoveOci EducatiuM'Importa

El Consell aprova un conveni amb Xarxa Joves.net per al programa de corresponsals juvenils i d'informació sobre salut afectiva i sexual

- El Consorci Joves.net facilitarà recursos per a treballar sobre la immigració i la xenofòbia i l'IVAJ destinarà un total de 37.500 euros per al desenvolupament del conveni
Veure més
Xarxa JoveVoluntariatOci EducatiuM'Importa

INICI DEL PROJECTE JOVES PROMESES A BÉTERA (JOPRO)

Aquest passat dilluns va donar inici el projecte de Joves Promeses a Bétera. Es tracta de un curs de maig a desembre per a orientar i ajudar a joves de entre 16 i 25 anys que ni estudien ni treballen.
Veure més
Xarxa JoveM'Importa

SETMANA DE CONFERÈNCIES-FORUM SOBRE BULLING A BÉTERA

Intensa setmana de conferències-forum al centres educatius del municipi i a la casa de a cultura on vam concloure amb una xerrada per a famílies i docents ahir dijous dia 27.
Veure més