La Cerimònia del Mussol

#LaFórmulaSecreta continua a Vil·la Diodati. Arriba la Cerimònia del Mussol!

Ceremònia del MussolJocs, reptes, enigmes, aventures… El camí de #LaFormulaSecreta està replet de girs de guió, aprenentatges, misteris, i quan ja creiem que aquesta aventura transmèdia arribava a la seua fi… Arriba La Cerimònia del Mussol a Vil·la Diodati!

Què és La Cerimònia del Mussol?

No volem fer espòilers, però sí que us direm que es tracta del tancament de #LaFórmulaSecreta, però que no és necessari haver participat en la lectura oberta per a apuntar-se a aquesta activitat, ni per a gaudir-la plenament! El que us proposem és un viatge en el temps a Vil·la Diodati, lloc on va començar la història de Frankenstein, i on ara, de manera virtual, però també presencial (continua llegint!) es celebraran apassionants tallers i competicions. Què tal us sona?

Us donem algunes dades més: La Cerimònia del Mussol a Vil·la Diodati és una acció virtual gamificada dirigida a totes les persones joves, els tècnics i tècniques de joventut i els agents culturals de la CVA, plena de tallers en línia per als seus participants i amb un extraordinari colofó final: una trobada virtual amb l'escriptora Elia Barceló, autora de L'Efecte Frankenstein, la novel·la origen de tota l'experiència de #LaFórmulaSecreta i flamant Premi Nacional de Literatura Infantil i Juvenil 2020.

Però segur que us pregunteu… I el viatge en el temps? En què consisteix la cerimònia? Doncs bé, La Cerimònia del Mussol és una celebració de l'Ordre dels Illuminati, i la seua amfitriona és, ni més ni menys, que la mateixa Mary Shelley, qui us convida a totes i a tots a participar durant dos dies en totes les activitats que la conformen.

Quan es celebra?

La bretxa en l'espai i el temps estarà oberta el 2 de juliol del 2021, a les 16:30h (de 16:30h a 20:00h).

Vil·la Diodati

Això sí, per a poder organitzar-la bé, us necessitem a tots i totes! Per això us demanem la vostra col·laboració: tècnics, tècniques, agents culturals, porteu la notícia per tot arreu, convoqueu als joves i participeu vosaltres també en aquesta festa! Només us demanarem que ens aneu confirmant a temps el nombre de participants per a poder organitzar-la amb tots. És important, perquè el tipus i el nombre de tallers i activitats d'aquesta celebració depén de quantes confirmacions tinguem. Ens ajudeu? Hem de saber-ho abans del 23 de juny! 

Com transforme La Cerimònia del Mussol en presencial?

Sí, has escoltat bé, a pesar que és una cerimònia que es celebrarà en espais virtuals, també és possible gaudir d'ella en modalitat presencial. Reuneix les persones joves de la localitat i juga i participa amb elles en les activitats des del mateix espai jove on vas organitzar l’Escape Room. Només necessites una bona pantalla amb connexió a Internet! No us preocupeu: us enviarem tota la informació que necessiteu per a fer d'aquesta cerimònia una autèntica jornada de celebració amb la joventut.

L'Ordre dels Illuminati, Mary Shelley, tornejos, tallers… Vine a Vil·la Diodati, el nostre espai virtual en Zoom i recorre les seues 4 cambres a la recerca d'activitats. La sala de La llar de foc, L'hivernacle, La biblioteca i El saló de ball us esperen!

Tot això i molt més us espera en La Cerimònia del Mussol!

I recorda! El termini per a apuntar-se i conéixer el nombre de joves participants és el pròxim 23 de juny. Us esperem!

______________________

Per a conèixer millor #LaCerimòniaDelMussol, pots descarregar-te el dossier informatiu que hem desenvolupat. 

I per a poder apuntar-te a aquesta experiència innovadora, simplement has de emplenar el següent 👉 formulari 👈.

______________________

Footer LaFormulaSecreta

La Cerimònia del Mussol

Dossier informatiu

Cartell de difusió

Formulari de participació