Reptes i misteris d'una aventura interactiva

#LaFórmulaSecreta: reptes i misteris d'una aventura interactiva

Territoris que conquistar, talents que explorar, destreses que desenvolupar… Ascendeix a poc a poc en l'Ordre dels Illuminati per a aconseguir ajudar a Mary Shelley en un repte que, de moment, mantindrem en secret…

Tot això i molt més és el que us espera en #LaFórmulaSecreta, i ja anava sent hora d'explicar-vos una mica més d'aquesta aventura interactiva on els lectors de L'efecte Frankenstein, novel·la d'Elia Barceló, es converteixen en protagonistes de la història, una aventura on hauran d'interactuar amb els seus personatges i participar activament en els reptes i proves que els esperen en el camí.

Perquè les persones joves que participen en aquesta experiència de lectura es ficaran, ni més ni menys, que en la pell d'un viatger del temps amb l'objectiu d'ajudar a Mary Shelley a… Però espereu! No volem espòilers! Millor no revelar totes les sorpreses i secrets que els esperen, no us sembla? Només us direm, mentrestant, que els participants avançaran en la història a mesura que avancen en el llibre, descobrint un món ple d'enigmes i proves on, a més, es traslladaran a diferents èpoques de la història a la recerca dels ingredients que els permetran completar la fórmula secreta.

A partir d'un divertit test d'identitat inicial, a cada participant del joc lector se li assignarà un rol específic dins de la història, i a poc a poc anirà progressant en el joc, ascendint graó a graó i de la mà del Gran Maestre dins de la misteriosa Ordre dels Illuminati, desenvolupant els seus talents i destreses fins a conquistar finalment els quatre territoris del mapa: el Riu de la Resistència, la Ciutat de la Generositat, el Castell de la Valentia i el Llac de l'Emprenedoria.

Tot això i molt més us espera en #LaFórmulaSecreta!

______________________

En què consisteix l'activitat i com puc participar?

Per a conèixer millor #LaFórmulaSecreta, pots descarregar-te el dossier informatiu que hem desenvolupat, on trobaràs molts dels seus secrets i metodologia.

I per a poder apuntar-te a aquesta experiència innovadora, simplement has de fer dues coses:
(1) registrar-te ja en la plataforma Llibreria Oberta i en #LaFórmulaSecreta
(2) inscriure't en la Formació i podràs participar en la creació conjunta d'aquesta Lectura Oberta.

______________________

Footer LaFormulaSecreta