#LaFórmulaSecreta

Una ferramenta per a l'educació en valors a través del joc i la lectura.

Un misteri, un monstre, una lògia secreta, una història de terror, dos viatgers del temps, una aventura d’amor… Són els ingredients de #LaFórmulaSecreta, la nova aposta de l'IVAJ Carnet Jove pels llibres, el joc, l’aprenentatge en valors i l’experiència interactiva mitjançant la lectura.

En col·laboració amb LEA Lectura Abierta, us convidem a participar en un nou tipus de club de lectura: més participatiu, més dinàmic, més interactiu.

#LaFòrmulaSecreta és una invitació al joc, al viatge lector, a l’aventura literària, una autèntica experiència col·laborativa i participativa, amb debats, jocs i infinitat d’activitats virtuals i presencials entorn a una obra literària, on els lectors, les persones joves, es convertiran en els protagonistes d’un món d’experiències creat al voltant d’un llibre L’efecte Frankenstein, i de la seua autora, l’ alacantina Elia Barceló.

Es tracta d’una iniciativa que incideix en l’educació en valors amb ferramentes d’oci educatiu i mitjançant una plataforma digital innovadora. LEA Lectura Abierta ha dissenyat una lectura col·laborativa lúdica i formativa d’una obra, L’efecte Frankenstein, que dóna resposta a les necessitats del Pla de Joventut i permetrà educar en camps com el gènere, el creixement personal, la participació o prevenció de la violència, al mateix temps que es fomenta la lectura, el debat i l’aprenentatge sobre altres èpoques històriques.

Tot això es portarà a terme a través de trobades, tallers, jocs, misteris... Fins i tot hi haurà un Escape Room! #LaFórmulaSecreta aterra a l’IVAJ carregada de sorpreses, per a fer de la lectura una autèntica experiència enriquidora, per a embarcar a les persones joves en un viatge lector veritablement transformador que actualitza i els apropa a una obra clàssica i als molts misteris, secrets i històries que amaguen els llibres.

No et perdis els nostres pròxims anuncis, on anirem revelant poc a poc els secrets d’aquesta nova aposta de l'IVAJ!

Què és una Lectura Oberta

Entrevista a l'autora

En què consisteix l'activitat i com puc participar?

Per a conèixer millor #LaFórmulaSecreta, pots descarregar-te el dossier informatiu, la guia didàctica que hem desenvolupat, on trobaràs molts dels seus secrets i metodologia, i alguna sorpresa…

Per a poder apuntar-te a aquesta experiència innovadora, simplement has de fer dues coses: estar atent a les nostres publicacions i emplenar el següent formulari, des del qual, a més, podràs participar en la creació conjunta d'aquesta Lectura Oberta.

Footer LaFormulaSecreta

#LaFórmulaSecreta