#VeusDeGilead: podcasts, teasers, imatges… Que se senta la nostra veu!

#VeusDeGilead: Que se senta la nostra veu!

Ja som ací, a punt de començar una altra aventura lectora interactiva i amb els nervis a flor de pell. Quantes persones joves participaran? Aconseguiran completar totes les missions d'aquesta nova lectura oberta? Què ocorrerà amb Offred i la resta de Serventes? Moltes preguntes encara sense resposta que a poc a poc anirem descobrint en una altra apassionant experiència lectora.

Però aquest post és per a parlar-vos de tots els materials que teniu a la vostra disposició per a comunicar el llançament de #VeusDeGilead i atraure a les persones joves a aquesta experiència d'educació en valors a través de la lectura. Per a això, s'han dissenyat vídeos i imatges potents per a compartir a través de WhatsApp i en Instagram, i un podcast propi amb algunes de les veus de dones més importants del nostre panorama polític, acadèmic i cultural.  

Voleu conéixer-los? Us els mostrem a continuació. Podeu descarregar-los i llançar-los al món perquè totes les persones joves de la comunitat senten la bona nova: Arriba #VeusDeGilead, una lectura oberta sobre El conte de la Serventa de Margaret Atwood! Tots aquests recursos estan disponibles en la següent 👉 carpeta 👈.  

Les imatges

Força, rebel·lió, resistència… Les dones de Gilead volen fer sentir la seua veu. Les ajudem?

Els teasers

Crida, interpel·la, alça la veu. Lluita al costat de les dones de Gilead perquè les seues veus arriben al món!

Els podcasts

Tres noms, tres dones, tres veus que se sumen als molts continguts que t'esperen en #VeusDeGilead: Laura Freixas, Mariam Martínez-Bascuñán i Clara Serra. Pots sentir-les en el nostre podcast, #LesNitsRoges.

 

La misia

Algú ha escapat de Gilead i té una missió per a tu. Escolta les instruccions i comença l'aventura!

______________________

Per a conèixer millor #VeusDeGilead, pots descarregar-te el dossier informatiu que hem desenvolupat. 

Us esperem a l'altre costat del mur…

 

______________________