Dates, Escape Room, i molt més!

Totes les novetats de #SenseRostre: Dates, Escape Room, i molt més!

La nostra nova lectura transmèdia, una experiència immersiva basada en Invisible, novel·la del castellonenc Eloy Moreno, arrancarà a l'octubre amb un Escape Room presencial ple de sorpreses.

Lectura, joc i educació en valors tornen a donar-se la mà en #SenseRostre, la nova aventura literària de #LlibreriaOberta dissenyada per LEA Lectura Abierta per a l'IVAJ Carnet Jove. Dirigida a persones joves des dels 12 als 16 anys, #SenseRostre proposa als seus participants un joc interactiu en forma de misteri, una oportunitat de protagonitzar una aventura en primera persona, on els “superpoders no són el que semblen”. Què significa l'heroisme? Com enfrontar-nos als abusos i la violència en el nostre entorn? Qui és La Gent Sense Rostre, què busquen i per què necessiten la nostra ajuda? Són les claus de #SenseRostre.

Com en altres ocasions, la nostra nova Lectura Oberta estarà precedida d'una etapa formativa dirigida a la Xarxa de Tècnics i Tècniques de Joventut de l'IVAJ i a qualsevol persona que treballe amb joves: personal docent, agents culturals, professionals de biblioteca, etc. Els qui ja hageu participat en altres lectures obertes ja coneixeu de primera mà la dinàmica de les lectures gamificades, però, com sempre, hem dissenyat una formació específica perquè obtingueu ràpidament totes les habilitats i us acostumeu a les eines i metodologies necessàries per a acompanyar a les persones joves en aquest trajecte lector. No us preocupeu, que es tracta d'una cosa molt intuïtiva!

Fases i dates

La primera fase de formació, desenvolupada en línia i dirigida als tècnics i tècniques de joventut i altres agents culturals, se celebrarà al llarg de la segona quinzena de setembre amb dos webinars dissenyats per a l'ocasió: un específic, centrat en la metodologia i dinàmiques de #SenseRostre, i un altre dedicat a l’Escape Room amb el qual iniciarem aquest trajecte apassionant a la recerca d'heroïnes i herois de carn i os.

En aquesta segona quinzena de setembre, s'habilitarà un formulari perquè tècnics i tècniques i altres agents culturals sol·liciten gratuïtament un exemplar en paper del llibre en la seua versió en català. Els llibres es distribuiran durant aquesta quinzena.

La vertadera aventura, el viatge lector de #SenseRostre, s'iniciarà el 6 de novembre i durarà quatre setmanes, però serà a l'octubre quan celebrem els esperats Escapes Rooms presencials en els diferents territoris i municipis.

Al llarg del viatge lector, i gràcies a la col·laboració de la Subdirecció General del Llibre de la Generalitat Valenciana amb l'IVAJ Carnet Jove, totes les persones joves que participen en #SenseRostre tindran accés gratuït al llibre digital a través d’eBiblio, en la seua versió en català i en castellà.

L’Escape Room de #SenseRostre: El Cau del Drac

A partir de l'1 d'octubre, i durant tot aquest mes, s'organitzaran els Escape Rooms que fan les vegades de pròleg o introducció a #SenseRostre. En aquesta experiència presencial, els qui s'atrevisquen a endinsar-se en el món de #SenseRostre s'enfrontaran als primers reptes i enigmes, familiaritzant-se amb els temes, jocs i desafiaments de la lectura.

En El Cau del Drac, coneixerem a Janus, el fundador de La Gent Sense Rostre, un heroi quotidià i ambivalent. Els seus pensaments, dubtes i reflexions estan recollits en el seu diari, un document imprescindible guardat per un drac, un ésser immortal que manté l'ordre sobre l'esperit.

Participa en el nostre Escape Room i descobreix els secrets del seu cau!

______________________

Coneix tots els detalls de #SenseRostre descarregant-te el dossier informatiu sobre la lectura!

I per a poder apuntar-te a aquesta experiència innovadora, simplement has d'emplenar el següent 👉 formulari 👈.

Vols descobrir quins són els teus superpoders? Uneix-te a La Gent Sense Rostre!

______________________

Dates, Escape Room, i molt més!

Dossier informatiu #SenseRostre